Introduktion av BrainTap

BrainTap har hjälpt många människor världen över att må och fungera bättre. Dessa personer redogör ofta för följande vid regelbunden användning av BrainTap 20 min per dag:

  • minskad stress
  • en upplevelse av djup avslappning
  • främjande av bättre sömnmönster
  • att vakna med mer energi
    minskad mental trötthet och negativt tänkande
  • avlägsnat oönskade vanor och beteenden
  • skapat peak performance

Dessa resultat kan fås i bekvämligheten av ditt eget hem! Oberoende om du vill få bukt med stress eller ändra en dålig vana, få till ett positivt tänkande, optimera din sportliga prestation, förbättra din inlärning, få din kropp i bästa form eller helt enkelt återfå den hälsa du förtjänar, så hjälper BrainTap till att förbättra funktionen i din hjärna, vilket får dig dit du vill fortare och med mindre ansträngning.

 

Den stärkande kraften av ljus

Få ut ännu mer av dina Braintapping-sessioner med den stärkande kraften av ljus.

Medan ljudfilerna i BrainTap biblioteket presenterar kraftfulla harmoniserande toner, tillför utrustningen en helt ny dimension med kraften av ljusfrekvensterapi.

Det varsamt pulserande ljus som levereras genom BrainTap headsetet, sänder direkta signaler så kallade sinusvågor till hjärnan och guidar dig ner i en ännu djupare avslappning.

Denna innovativa form av hjärnvågsträning kallas ”frequency following response” och det ger ett maximalt resultat på minst möjlig tid.

Du tar helt enkelt på utrustningen, startar BrainTap-programmet, sänker visiret, sluter dina ögon och slappnar av. Du kommer avnjuta en ”Braitapping”-session, som är strategiskt kodad till att ta dig med långt bortom det vilken som helst powernap ensamt någonsin skulle kunna göra! 

BrainTap sleep

Ljusfrekvenser:

Ljus är lika viktigt för din hälsa, som vilken som helst vitamin, mineral eller antioxidant. Ljus är det som reglerar kroppens biologiska klocka (det cirkadiska systemet). Den cirkadiska klockan kontrollerar fysiologiska variationer, som sker med dagens naturliga ljus- och mörkercykel.

Avsaknad av naturligt dagsljus stör vårt biologiska ur. Idag jobbar och lever vi i byggnader med artificiellt ljus, som stör vår cirkadiska rytm, använder mörkläggnings folie på bilfönster och tillåter inte oss själva att exponeras tillräckligt i naturligt ljus, vilket leder till en betydande minskning av de ljusfrekvenser våra kroppar behöver för att behålla hälsan.

BrainTap utrustningen kan hjälpa till att reglera den cirkadiska rytmen, för förbättrad sömn och ökad energi med det speciella blå LED-ljuset i utrustningens visir.

Auriculoterapi (öron akupunktur):

Akupunkturpunkter i öronen, är kända för att ha en direkt effekt på kroppens organ och system. Dessa aktiveras vanligen med akupunkturnålar, men ljusfrekvenser kan ge samma effekt. Hörlurarna i BrainTap-headsetet är unika med att vara utrustade med nio LED-lampor inställda på optimal frekvens för att åstadkomma sublim sinnesro och balans, utan nålar.

Ljus är mer kraftfullt än du kanske tror.

Beats och toner:

Inbäddade toner söker efterlikna avslappnade hjärnvågor och guidar således hjärnan till en extraordinär nivå av fokus och prestation, som annars skulle ta år av träning att uppnå.

Guidad visualisering (som en djupare meditation eller lättare hypnos):

Patrick K. Porter PhD har skapat ljudfiler med guidade visualiseringar för att hjälpa dig till att uppnå din fulla potential. Med valmöjligheten av över 1800 titlar – alla kodade till att samstämma med BrainTap-headsetet – så kan du lära dig att fokusera på allt du vill få ut av livet.

Musik:

Specialkomponerad musik som ger en 360 graders musikupplevelse, vilket ökar avslappningen och hjälper till med visualiseringsförmågan.

Med BrainTap behöver du inte spendera 10-20 år för att lära dig disciplinerad meditation, utan du kan uppnå alla dessa fördelar och mer på bara 20 avslappnande minuter per dag!

Det finns forskning som stöder resultaten som användning av BrainTap ger, fråga oss gärna.

Är du intresserad av att få till en förändring, så kan detta vara ett sätt. Kvaliteten på ditt liv är direkt relaterat till hur din hjärna mår!

Idag spenderar människor stora summor pengar på att förbättra sina kroppar, men gör kanske inte tillräckligt för att förstärka kvaliteten av hur hjärnan fungerar. Sanningen är att vi kan åstadkomma betydligt mer genom att påverka hjärnvågsaktiviteten och träna på den positiva, produktiva och hälsosamma livsstil som vi alla vill ha.

Detta kan inte uppnås lättare än med BrainTap.